Kunstnerne søger om deltagelse & QvadrART sætter holdet

Hvad kan udstillerne forvente af QvadrART?

QvadrART sørger for at sætte vægge op, klargøring af lokaler og alt praktisk vedr. udstillingen.

QvadrART sørger for PR og markedsføring samt er til stede under hele udstillingen og varetager salg for alle kunstnere. Vi tager imod Dankort og styrer den generelle administration af udstillingen.

Gennem årene har vi opbygget et mailkartotek, således at ca. 1200 tidligere besøgende inviteres til udstillingerne direkte pr. mail og vi har en hel del stamkunder.

Besøgstal har ligget mellem 1000-2500 og omsætningen omkring 300.000 kr. pr. udstilling.
 

Gruppens 2 faste medlemmer Annette Torrild og Anette Brink Kylling arbejder 100% for at udstillingen bliver en succes for kunstnerne og en oplevelse for de besøgende.

Hvad forventer vi af udstillerne?

DELTAGERBETALING:
Kunstneren betaler et deltagergebyr på kr 8.500 kr. for billedkunstnere og 6.500 kr. for skulptører, der selv medbringer podier mv og ikke gør brug af vores vægge.

Kunstnerne skal møde positive op og arbejde for PR af udstillingen. Man stiller selv sin udstilling op og tager den ned sidste åbningsdag, men det forventes ikke at man er på udstillingen alle dage.

Det kan dog være en fordel at være til stede nogle af åbningsdagene da kunderne ofte gerne vil møde kunstneren og det er jo også kunstneren, der bedst kan fortælle om egne værker.